]

De locatie

Het veld

Wanneer je onze locatie huurt heb je ook het indoor grasveld tot je beschikking. Het veld is 21,5m breed en bijna 37m lang. Het veld is volledig af te sluiten door middel van een 4-tal hekken als dit wenselijk is. Met 800m2 gras heb je voldoende ruimte om je teambuilding activiteit te doen en kun je diverse buitenspellen binnen spelen. Voor een feest met veel kinderen kan er bijvoorbeeld een springkussen neergezet worden. Heb je iets anders in gedachten? Laat het weten dan kunnen we je wensen bespreken en kijken wat er mogelijk is.

Het plein

Op het plein staan verschillende zitjes en een bar. Je kunt hier lekker zitten en kijken naar de activiteiten op het veld. Of gewoon een gezellig feestje vieren! Het je activiteiten die op een harde ondergrond moeten? Dan schuiven we alles aan de kant en heb je ca. 120m2 tot je beschikking.

De Pianobar

In de multifunctionele ruimte van de Pianobar vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag, wat je activiteit ook is. De 2 grote stamtafels bieden ruimte aan 20 personen. Hierbij hangt een scherm voor een presentatie of film. Aan de gezellige bar kun je drinken halen en lekker ‘barhangen’. In de relax hoek staan heerlijke stoelen waar je even apart kunt zitten bijpraten. En voor de muzikanten onder ons een piano…

Beschikbaarheid

App ons voor vragen over mogelijkheden of beschikbaarheid.

Waar vind je ons?

Sla op de N386 af bij hectometerpaal 19, rijd tussen de huizen door. Na 50 meter rij je links het terrein op.

Contact

Woodstone Experience
Eswal 2
9481 TK Vries

06-53479767
info@woodstoneexperience.nl