]

Feestje met workshop

Vind je het leuk om een keer iets anders dan anders te doen? Dan hebben wij een paar leuke opties voor je:

Workshop hout branden

Tijdens deze workshop kunnen de kinderen een doosje versieren. Eerst met potlood. Een leuk eigen ontwerp of één van de voorbeelden die klaar liggen. Als deze met potlood op het doosje staat gaan ze het met een speciale brandpen branden. Omdat deze pen erg heet wordt krijgen ze van tevoren een goede uitleg over hoe deze de pen moeten gebruiken en vasthouden. Aan het einde kunnen ze hun mooie eigen versierde doosje mee naar huis.

Workshop leer stempelen

We beginnen op een proefstukje leer. Hoe moet dat nou precies dat stempelen in leer? Nadat ze hier mee geoefend hebben kunnen ze hun eigen sleutelhanger of naamlabel gaan maken. Als deze klaar is maken we er een mooi gaatje in en doen we er een ring of een leren touwtje aan. Het klinkt simpel, maar het is nog een uitdaging om de stempels goed in het leer te krijgen!

Workshop dromenvanger maken

Deze workshop is voor de echte knutselaars met draad, kralen en veren. De kinderen krijgen de keuze uit verschillende kleuren ringen waar het binnenwerk al in is gemaakt. Dan mogen ze kleuren draad, kralen en veren kiezen. Samen gaan we dan de dromenvanger afmaken met alle slierten, kralen en tot slot de veertjes. De dromenvanger kunnen ze gelijk mee naar huis nemen en ophangen op hun kamer.

Kosten kidsworkshop: € 12,50 pp

Duur: ca. 2 uur

Kosten voor een volledig verzorgd feestje incl. gebak, drinken en patat: € 22,50